Danmarksturneringen


2. division senior

Både lørdag og søndag bestod holdet af Jan Vestergaard, Flemming Jørgensen, Henning Bladtkramer, Danny Jacobsen, Preben Næsgaard, Jette Pedersen og Lone Knudsen.

Søndag blev der spillet i Himmerland i flot vejr - dog med tiltagende vind, som kan virke voldsom på den åbne og noget svære bane. Kampen endte 10-4. Damesinglen og 1. herresinglen blev vundet af NVG. Foursomen var sidst inde og kampens samlede resultat afhang af den. Det var en særdeles spændende og lige match, men Jette og Preben måtte desværre bide i greenen på hul 18 og tabte.

Lørdag var hjemme mod Aarhus Aadal, om hvem vi var blevet advaret i Himmerland. Et særdeles stærkt hold. Holdopstillingen var ændret fra lørdagen. Jette spillede single og Flemming og Lone spillede foursome. Vejret var strålende under hele matchen, selvom vinden tiltog. Jette vandt sin single og Danny valgte også at vinde. Desværre måtte resten af spillerne se sig overvundet, selvom det holdt hårdt for foursomen, som først tabte på hul 18 efter en drabelig kamp.

 

5.division herrer
Lørdag 17.06.2017 stod den på udebane mod Lemvig i frisk vestenvind og tørvejr. Banen var lidt tør og hård som vores egen, mens roughen var rædselsfuld tæt og saftig. Det blev desværre til et nederlag på 6-8. De 6 point blev sikret af Kent i sin single samt Kristian Jensen og Jesper Dam i foursomen. Foursomen blev først afgjort på sidste put på hul 18, hvor Kristian sænkede det nødvendige 1,5 m put. Christian N., Walther, Jon og Peter Nicolas tabte alle deres single med klare cifre, I forhold til Lemvig er opgaven nu at vinde over dem med mere end 8-6, når de kommer til Nystrup i næstsidste spillerunde i august.

Søndag 18.06.2017 var vejret flot i Nystrup med frist vestenvind, sol og varme. Matchen på hjemmebane vandt vi med 9-5 over Skive. Da vi spillede mod Skive i Skive i første spillerunde tabte vi med 6-8, så med dagens resultat er vi bedre end Skive indbyrdes. Christian Thomsen/Jørgen Kold tabte foursomen, mens Kent delte sin single. De øvrige singler blev vundet af Kristian Jensen, Christian N., Jesper Dam og Walther.

Sidste kampweekend i turneringen løber af stablen 12.-13.08.2017 hjemme mod Lemvig om lørdagen og ude mod Morsø om søndagen.

 

Kval. damer

Kvalifikationsrækken for damer bestod i weekenden den 17. og 18. juni af:
Grethe, Astrid, Charlotte, Gunhild og Betina og lørdagens kamp var i Sebber Kloster. Der var  dejligt solskin, men der var desværre ikke solskin hele vejen for os, for matchen blev afgjort af vores foursome på hul 18, som desværre tabte på sidste put - resultatet blev 7/2 til Sebber Kloster.

Lørdag var hjemme mod Aalborg.
Også her var der dejlig solskin, men lige lidt hjalp det. Aalborg kom med et super spillende hold, som vi ikke kunne gøre meget imod - resultatet blev 7/2 til Aalborg.

Men vi er fortrøstningsfulde og prøver at gå i træningslejr til sidste kampweekend i august.


Chefgreenkeeperen er i Nordjyske i dag!

Græsset holdes grønt i Nordvestjysk Golfklub.

Juniorafdelingen afholder 2 generationsmatch.

2 generationsmatch søndag den 20. august 2017.

Inviter en ven med ud at spille golf / LØRDAG DEN 5. AUGUST 13-17

Hul 8 - et farligt hul?

En greenfeespiller blev i lørdags – den 8. juli ramt på benet af en bold.

Kontoret holder sommerferie

Kontoret holder lukket i perioden 17. til 30. juli, begge dage inklusiv. God sommergolf til alle :-)

Bravo Tours slutspil igang

Så er slutspillet igang i Bravo Tours! Se spilleplanen her

Referat fra baneudvalget

Referat fra baneudvalgets møde juni

Hjemmeside opdateret

- Knapper for nyheder hedder nu: "Nyt fra Klubben" og "Nyt fra Banen". - Vi er ved at bygge en baneguide, se under menuen Bane-Baneguide