Golfring Vest

Bestyrelserne i de fire klubber har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle fire baner.
Ordningen fortsætter i 2018. Alle, der har betalt i 2017, kan spille frem til den 31. december 2017.
Vil du spille efter den 1. januar 2018 eller senere i det nye år, skal du indbetale
Kr. 600,- på konto 9090 0505622359
Husk at skrive dit DGU-nummer – eks. 29-1234. Når vi har modtaget betaling, registreres det i Golfbox, og du kan nu spille. Du får ikke noget bagmærke eller andet bevis.
Men hvis du tilmelder dig inden den 31. marts 2018, får du et rabathæfte til udvalgte sponsorer til en værdi af ca. 500 kr.
Sponsorerne og deres rabatter er:
  • Kvix - Rabat på de tre første bilvaske. Rabatten gæler vask 1,2 og 3.
  • Den Gamle Slagter - Køb for 300,00 kr og betal 250,00 kr (Skal købes på en gang- Gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
  • Redoffice / Konpap - 20% rabat på alt vin i 2018 (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer)
  • Min Købmand / Sennels - 20% på ét samlet køb uanset indkøbsbeløb (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, tobak, ugeblade, tips & Lotto)
  • GS.NVG.18 / Golfshoppen - 10% rabat hele året for medlemmer af GOLFRING VESTs medlemmer fra Lemvig GK, Struer GK, Sydthy GK samt Nordvestjysk GK
Formålet med samarbejdet er:
  • At tilbyde et medlemsgode, hvor golfspillere for et beskedent merkontingent kan forøge deres spilleret fra en til fire baner
  • At sikre, at de deltagende medlemmer, altid har nemt ved at finde en nærliggende bane uden merudgift, når hjemmebanen er optaget af matcher, turneringer eller andre aktiviteter
  • At fastholde medlemmer samt tiltrække ny medlemmer til klubberne
Ordningen gælder for alle medlemmer med fulde medlemsrettigheder. Man kan således ikke erhverve fritspilskort, hvis man er flexmedlem, langdistance- eller nabomedlem.
For de medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig fritspilsordningen, har alle tre golfklubber fortsat green fee aftaler med hinanden.
Tilbuddet er et tilkøb til det årlige kontingent.