Cold Hawaii Golfevent


Golfstjerner indtager Cold Hawaii Golf Event 2021

Publikumsvenligt arrangement, hvor man har mulighed for at følge holdene hele vejen rundt på banen.

Der bliver masser af stjernestøv over Nordvestjysk Golfklub, når 11 danske golfspillere, der alle har været en del af internationale og nationale professionelle turneringer, sammen med 36 spillere fra 11 lokale og nationale virksomheder, på fredag d. 17.09 spiller den første Cold Hawaii Golf Event nogensinde.

De 11 professionelle er Thomas Nørret, Jesper Thuen, Bo Pugholm, Kristian Rønn Skorstengaard, Bjørn la Cour Søborg, Jesper Thorsøe, Mads Riis, Nicolas Bay Jensen, Rasmus Rolighed Jepsen, Nicolai Røgen Jensen, Kristian Jensen.

Vi har fået en fantastisk opbakning fra det lokale erhvervsliv, der på den her måde er med til at støtte ungdomsarbejdet i klubben, påpeger Flemming Lund der er ansvarlig for turneringen. Turneringen bliver afholdt som en 18 hullers holdturnering, hvor hvert firmahold består af tre amatører og én professionel golfspiller. Der vil være gode præmier til tre bedste hold.

De deltagende virksomheder er: RSM Thisted, Jysk elteknik, Sparinvest/Sparekassen Thy, Thisted Motor Compagni A/S, Surfgaarden, Morsø Specialinventar, Red Bull, CSK, Thisted Bryghus, Thy Indoor Golf og Golfshoppen NVG.

Der bliver tale om et publikumsvenligt arrangement, hvor man har mulighed for at følge holdene hele vejen rundt på banen.

Vi starter kl. 9.00 med en Clinic på hul et og ni med de professionelle golfspillere Jesper Thuen og Thomas Nørret - begge Europa Tour spillere. De vil fortælle om deres tanker og slag, når de spiller, ligesom de gerne besvarer spørgsmål fra tilskuerne undervejs.

Der er gunstart på forskellige huller efter Clinic. Er man bare lidt interesseret i golf, er det her et must attend event, påpeger Flemming Lund.

Der er mulighed for at købe kaffe, kage, vand og øl i forbindelse med arrangementet, og der er gratis adgang og ekstra parkering til publikum.

Cold Hawaii Gold Event 2021 foregår på Nordvestjysk Golf Nystrupvej 19, 7700 Thisted på fredag d. 17.09 kl. 09.00 til ca. 15.00.

 

Yderligere informationer:

Flemming Lund, tlf. 40720204

 

-------

Lokale firmaer dyster til første Cold Hawaii Golfevent nogensinde

Der bliver kamp til stregen, når 12 lokale virksomheder sætter hinanden stævne til den første Cold Hawaii Golfevent nogensinde. Den afvikles fredag den 17. september i forbindelse med Cold Hawaii Games 2021. Udover turneringen afvikles en eksklusiv Clinic med de to Europa Tour spillere Jesper Thuen og Thomas Nørret.

Cold Hawaii Golfevent er tilrettelagt på den måde, at hver virksomhed stiller med tre spillere, der så får en fjerde spiller med på holdet. Det vil være en person, der spiller eller har spillet på enten Ecco Touren eller en af de andre europæiske turneringer.

Clinic med golfstjerner

Oveni deltagelsen i Cold Hawaii Golfevent, får deltagerne - og andre interesserede - en helt unik mulighed for at deltage i en Clinic med de to professionelle tidligere Europa Tour spillere Jesper Thuen og Thomas Nørret.

- De spiller hul 1 og 9, der begge er publikumsvenlige og hvor publikum og spillere kan gå med på banen. Spillerne vil fortælle om deres tanker og slag, når de spiller og besvarer gerne spørgsmål fra spillere og tilskuere, fortæller Flemming Lund.

For kunne deltage i turneringen på af de 12 firmahold, skal man have et godkendt DGU-handicap, som skal oplyses ved tilmelding, der foregår i Golfshoppen på Nordvestjysk Golfklub.

Det er første gang Nordvestjysk Golfklub og Cold Hawaii Games sætter golf på programmet sammen, og håbet hos de to arrangører er, at det kan blive en tilbagevendende begivenhed, der udover at skabe oplevelser for spillere og tilskuere, også er med til at støtte ungdomsarbejdet i Nordvestjysk Golfklub.

Yderligere informationer:

Flemming Lund, Nordvestjysk Golfklub, tlf. 97974141 - #2 eller mobil 4072 0204


Nyt fra klubben

Banestatus

20 Sep

Meddelelser fra Greenkeeper via Twitter er desværre in-aktiv Banestatus kan ses her - samt i GLFR (blot du har den installeret på din mobil)…

Resultater fra Green2Green matchen

19 Sep

Du kan nu se resultater for seneste match...

Medhjælperturnering 8. oktober

19 Sep

Meld dig til medhjælperturneringen ;-)

Husk Stenbjerg Kro match 1. oktober

19 Sep

Husk Stenbjerg Kro match 1. oktober se mere info her

Teested Bakkedal-5

14 Sep

Tee 56/60 ved Bakkedal 5

Foredrag med Søren Hansen

12 Sep

Kom til foredrag med Søren Hansen

Anlægsarbejde

04 Sep

Nyt stiforløb & Tee-56 på Bakkedal 5 samt nyt "landskab" på Bakkedal 7

Klubmesterskab 2023

03 Sep

Klubmesterskabet 2023 er nu afviklet