Coronastatus


Tirsdag den 1. februar ophæves alle restriktioner i forbindelse med corona. Det betyder, at vi i NVG kan leve og færdes som "in the good old days", - for ca to år siden.

Eneste opmærksomhedspunkt er, at det stadigt anbefales at lade sig teste ved mistanke om sygdom og hvis coronasygdom bekræftes at gå i selvisolation. 

 

Søndag den 19. december indførtes nye restriktioner igen. For NVG's vedkommende betyder det, at alle skal have mundbind på i Mulliganhuset, når man står og går. Sidder man, må mundbindet tages af. Til orientering må der maksimalt være 30 stående eller 60 siddende i Mulliganhuset på samme tid.

For Shoppen gælder det også, at både kunder og Flemming og Heidi skal bære mundbind.

 

Mandag den 29. november er der indført flere restriktioner i Danmark blandt andet skal mundbind bæres i butikker. For NVG betyder det, at der skal bæres mundbind i Shoppen.

Da det kan være svært at huske mundbind i Shoppen, når geografien mellem Shoppen og Mulliganhuset er, som den er, anbefales at bære mundbind i Mulliganhuset, når man står og går.

Når man sidder, bruges ikke mundbind.

PS: Personalet har coronapas.

 

 

Pr. 10. september er alle coronarestriktioner ophævet og livet kan leves som tidligere. VIGTIGT - at vi stadigt er opmærksomme på at vaske og spritte hænderne og tænker på at holde en vis afstand til hinanden. Det er altid fint med én meters afstand.

 

 

Forsamlingsloft er ophævet både inde og ude med den kapacitet, NVG har.

Arealkrav er ligeledes ophævet

Stikprøvekontrol for coronapas indtil 1. august

 

 

Hvad gør vi, hvis et medlem bliver smittet med Corona?

Hvis et medlem (eller en gæst) bliver smittet med COVID-19 (testet positiv), vil vi meget gerne modtage en mail til – kontoret@nvgolf.dk – så vi kan advare vore andre medlemmer. Det er særlig vigtigt, at der orienteres i de tilfælde, hvor den smittede har spillet i klubben mindre end 48 timer før de første symptomer.

Det er Styrelsen for Patientsikkerhed (https://stps.dk/) (coronaopsporingen), der står for selve kontaktopsporingen. Men klubben kan hjælpe ved at orientere og dermed medvirke til at reducere spredningen, hvis situationen skulle opstå. Man kan via informationer i Golfbox (start- eller deltagerlister) advare de personer, der måtte have været i risiko for at blive smittet.

Vigtigt! - at du bliver hjemme, hvis du får symptomer på smitte, eller er i nærkontakt med smittede personer.

 

Bestyrelsen


Nyt fra klubben

Banestatus

12 Apr

BANEN ER ÅBEN !! KRAVET OM AT TUE OP PÅ ALLE KLIPPEDE AREALER OPHÆVET Aktuel banestatus kan ses her - samt i GLFR (blot du har den in…

GLFR kursus torsdag 11. april

11 Apr

Du behøver ikke tilmelding - bare kom forbi i aften kl. 19:00 ;-) Mangler du hjælp til vores GLFR App - kl 19:00 i Mulliganhuset ;-)

Sammenlægning af bolde

10 Apr

Sammenlægning af bolde - Information fra Bestyrelsen

Golfens dag 2024

03 Apr

Kom og oplev verdens fedeste sport søndag d. 14. april :-)

Nystrup Start lørdag den 27. april

03 Apr

Nystrup Start lørdag den 27. april ved Thisted Forsikring. Gunstart kl. 9.00

Ny "Hole in one" sponsor

26 Mar

Thylandia ny sponsor for Hole in one på Bakkedal-4 og Bryghus-2

NYHED

24 Mar

Nu har du mulighed for at nyde et dejligt glas fadøl :-)

TAK FOR HJÆLPEN :-)

24 Mar

Hyggelig og effektiv "Forårsklargøringsdag"