Coronastatus


Lige om lidt er det forår, herligt! Desværre florerer B117 mere og mere og det betyder, at der stadigt er begrænsninger i vores færden. Klubhuset er lukket af for ophold, men man skal bekræfte over golfbox og Shoppen er åben for 9 personer ad gangen, dog stadigt med 2 meters afstand og mundbind.

De generelle forholdsregler gælder stadigt:

  • Afspritning og 2 m afstand.
  • Krav om brug af mundbind indendørs i offentligt tilgængelige faciliteter såsom klubhus, proshop og bagrum.
  • Hvis medlemmer/gæster har adgang til sekretariatet, eller ved en disk, skal der bruges mundbind. Krav om mundbind gælder ikke, når man sidder ned.
  • Mindst 4 m2 tilgængeligt gulvareal pr. 1 person. I lokaler, hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned, må der dog tillades adgang for 1 person pr. 2 m2 gulvareal.
  • https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Generelle-raad

 

Hvad gør vi, hvis et medlem bliver smittet med Corona?

Hvis et medlem (eller en gæst) bliver smittet med COVID-19 (testet positiv), vil vi meget gerne modtage en mail til – kontoret@nvgolf.dk – så vi kan advare vore andre medlemmer. Det er særlig vigtigt, at der orienteres i de tilfælde, hvor den smittede har spillet i klubben mindre end 48 timer før de første symptomer.

Det er Styrelsen for Patientsikkerhed (https://stps.dk/) (coronaopsporingen), der står for selve kontaktopsporingen. Men klubben kan hjælpe ved at orientere og dermed medvirke til at reducere spredningen, hvis situationen skulle opstå. Man kan via informationer i Golfbox (start- eller deltagerlister) advare de personer, der måtte have været i risiko for at blive smittet.

Vigtigt! - at du bliver hjemme, hvis du får symptomer på smitte, eller er i nærkontakt med smittede personer.

 

Bestyrelsen


Nyt fra klubben

Golfens dag 2021

11 Apr

Kom og oplev verdens fedeste sport :-)

Regnskab og beretning

05 Apr

Se formandens beretning samt regnskab til kommende generalforsamling

GLFR Open

01 Apr

GLFR og Bravo Tours starter ny landsdækkende turnering - Store præmier hver uge! - ALLE kan deltage GRATIS, blot ved at registrere dine norm…

Nystrup Cup

31 Mar

Nystrup Cup 2021 er nu åben for tilmeldninger.

Telefonerne virker igen

24 Mar

Du kan nu ringe til os igen! Telefonerne virker :-)

Bestyrelsesreferat marts

23 Mar

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

19 Mar

Referat fra baneudvalgets møde Februar 2021

Åben Golfbane - kom og prøv at spille golf

19 Mar

Vil du i gang med golf. Kom og bliv introduceret til golf i Nordvestjysk Golfklub søndag den 21. marts eller søndag den 28. marts