Danmarksturneringen


2. division senior

Lørdag den 5. mod Brønderslev i Nystrup.

Holdet bestod af: Singler Lone Knudsen, Svend Hagelskjær, Danny Jakobsen. Henning Bladtkramer, Jan V. Pedersen og foursome Jette Pedersen og Jesper Dam.

Godt vejr, god bane😊

Holdet vandt 11-3. Kun damesinglen bliver vundet sikkert 6-5, resten var meget tætte. Svend tabte 0-1 på hul 18 og Henning delte på hul 18. Danny vandt 3-2, Jan vandt 2-1 og Jette og Jesper vandt 2-0 afsluttende med en birdie på hul 18.

Søndag den 6. i Lemvig.

Vejret i Lemvig søndag var lidt usædvanligt for den bane, solskin og næsten ingen vind😊 Holdet var det samme som lørdag med undtagelse af damesinglen, som Lemvig havde aflyst inden matchen.

Vi vandt 10-4, men igen var det tætte kampe, hvor foursome som det sidste hold vandt 0-1 på 18. hul. Svend og Danny tabte 4-3 og 2-0. Jan og Henning vandt begge 1-2

 

 

5.division herrer
Første spilleweekend i dette års 5. division blev afviklet i fantastisk flot solskinsvejr.

Holdet bestod begge dage af Kristian Jensen, Flemming Jørgensen, Preben Næsgaard, Niklas Leolnar, Rasmus Axelsen, Johnny Walter-Larsen og Peter N. Pedersen.

Lørdag bød vi velkommen til et på papiret særdeles stærkt Lemvig-hold. Men med sejre til Rasmus og Niklas i singlerne, og sejr i både foursome og fourball – til henholdsvis Kristian og Preben samt Flemming og Peter blev det til en flot 10-2 sejr.

Søndag var vi en tur på besøg på Trehøjes dejlige anlæg. Også hér blev det til en sejr. Denne gang på 7-5. En særdeles velspillende Niklas Leolnar vandt flot sin single (flot begge dage), Rasmus delte sin match og Peter N. Pedersen leverede et fantastisk comeback og fik reddet en deler hjem. Kristian og Johnny vandt i fourball og dermed var de 7 point hjemme.

Så en ”nogenlunde tilfreds” kaptajn efter den første spillerunde😊

 

 

Kval. damer - Da der er tre hold i puljen mod sædvanligvia fire, ligger NVG over et par gange.

Holdet bestod søndag af 1. single Betina Johansen, 2. single Jane Sunesen, 3. single Gunhild Bang Bisgaard og foursome Lis Immersen+Grethe Thomsen. En solskinsdag ☀️i Aabybro men desværre med fire nederlag. En flad bane med sløve greens. Alle gjorde, hvad de kunne og Aabybro fik kamp til stregen især fra vores foursome og 1. singlen, som begge leverede en tæt match. Godt kæmpet, - vi håber på at få revanche til august hvor Aabybro gæster Nordvestjysk. Resultatet blev desværre 9-0.


NYSTRUP CUP 2018

09 Maj

Nu er puljeplanen klar til Nystrup Cup v/ Pro'en og Shoppen.

Danmarksturneringen

07 Maj

1. spilleweekend i Danmarksturneringen

Begynderforløb start 14. maj

30 Apr

Begynderforløb

B&O resultater

22 Apr

22. april blev B&O matchen afviklet i højt humør og solbriller :-)

Mulch, mulch, mulch...

19 Apr

Pas på mulchen

Referat fra baneudvalget

19 Apr

Referat fra baneudvalgets møde April

Bestyrelsesreferat april

19 Apr

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra ekstraordinær generalforsamling

12 Apr

Referat fra ekstraordinær generalforsamling