Danmarksturneringen


2. division senior

Den anden spilleweekend blev spillet dels i nord og dels i syd med to udekampe i henholdsvis Skanderborg og Brønderslev.

Holdet bestod begge dage af singlerne Lone Knudsen, Jon Madsen, Danny Jacobsen, Henning Bladtkramer, Jan V Pedersen og mixed foursome Jette Pedersen og Jesper Dam.

Lørdag den 16. kl. 5.45 afgang til Skanderborg til en bane med kun lidt vind, regn på de sidste huller og noget kuperet. Holdet magtede desværre ikke at spille op til sit bedste og tabte med 8/6. Lone tabte 5/4, Jon vandt 3/1, Danny tabte 6/5, Henning tabte  2/1, Jan tabte meget tæt 2/0. Han havde mulighed for at square matchen og dermed det samlede resultat på hul 18, men det slog desværre fejl. Foursomen vandt med 4/2.

Søndag den 17. med en mere civiliseret afgang 6.25 mod nord til Brønderslev. Vejrudsigten lød på vindstille med risiko for regn og torden hen mod middag. Holdet vandt med 8/6 og indløste dermed to dejlige point. Vejret var udmærket for de fleste bolde, men efter turnen trak det op med meget mørke skyer og matchen måtte afbrydes en god time på grund af regn, lyn og torden. Afbrydelsen havde  heldigvis ingen indvirkning på NVGs spil for Lone vandt 2/1, Jon vandt 3/1, Danny delte, Henning delte, Jan vandt 2/0 og foursomen måtte se sig overvundet med 2/0. Holdet ligger nu på en samlet 2. plads i sin gruppe og ser frem til sidste spilleweekend med to hjemmekampe  den 18. og 19. august.

 

 

5.division herrer

Lørdag blev det til tredje sejr ud af tre mulige i årets 5. division, - på en hjemmebane, som står fantastisk godt (stor ros til greenkeeperne), blev Skive besejret med 10-2.

Holdet bestod af Svend Hagelskjær, Jan Ok Larsen, Peter N. Pedersen, Preben Næsgaard, Flemming Jørgensen, Kristian Jensen samt Johnny Walter-Larsen.

Søndag drog vi med stor selvtillid til Lemvig – hvor vi i den grad blev blæst omkuld af et velspillende Lemvig mandskab – krydret med en lang bane fra backtee, hård blæst og regn og torden. Ja, - så det blev en særdeles lang dag på kontoret og en lussing på hele 12-0 – tak for kaffe.

Holdet søndag bestod af Svend Hagelskjær, Kent Høje, Peter N. Pedersen, Preben Næsgaard, Flemming Jørgensen, Kristian Jensen samt Johnny Walter-Larsen.                                                

Holdet ligger lige nu på 1.pladsen i sin pulje. Tilbage står to matcher i august mod henholdsvis Trehøje og Skive – og dér kan vi selv afgøre puljen med sejre i de to matcher – så den står på træning😊

 

Kvalifikation damer

Da der er tre hold i puljen mod sædvanligvia fire, ligger NVG over et par gange.

Denne weekend var holdet, -  singler Jane Sunesen, Gunhild B Bisgård, Helle Rosenkrantz Skovborg  og foursome Grethe Thomsen og Lis Immersen.

Endelig blev det til  en sejr på hjemmebane med 8-1 over Dronninglund Golfklub. 😎⛳️👍🏻.  Helle delte sin match, Gunhild vandt 1/0, Jane vandt 3/2 og foursome vandt 7/5. Super godt spillet af alle. Holdet ligger nu på 2. pladsen i sin gruppe.

 


Referat fra baneudvalget

18 Sep

Referat fra baneudvalgets møde September

NU! åbnes nye huller

17 Sep

Hvordan og hvornår kan vi spille de nye huller??? Her finder du svaret!

Stenbjerg Kro Resultat

17 Sep

Stenbjerg Kro Match fik lukket de 'gamle' huller med maner.

Husk revancehmatch i Nystrup-Cup

31 Aug

Husk at tilmelde dig til Nystrup-Cup Revanchematch søndag d. 30. September

NVG i DGU Klubnyt

29 Aug

NVG i nyhederne igen igen :-)

PinkCup

27 Aug

Sådan finder du resultater fra PinkCup og andre turneringer

Bestyrelsesreferat august

27 Aug

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Forårstur

23 Aug

Forårstur til Tyrkiet med Flemming og Kristian