Forhåbentlig sidste ansøgning


På baggrund af møde med Naturstyrelsen fredag den 8. april og fredag den 29. april er der den 5. maj indsendt den forhåbentligt sidste ansøgning til Naturstyrelsen.

Ansøgningen omfatter placering af klubhuset samt ønske om at leje maskinhallen, et fundament til opbevaring af grus, topdress  mm. og at etablere en lovmedholdelig vaskeplads på Nystrupvej 17.

Klubhuset placeres nogle meter øst for det nedbrændte klubhus

Hvis tilladelsen bliver givet af Naturstyrelsen, som jo er grundejer, vil det næste punkt være at skrive nok en ansøgning til Miljøstyrelsen, som er forvalter af Skovloven.

Skovloven er vedtaget af Folketinget og den kræves at blive forvaltet restriktivt. Bestyrelsen er imidlertid lettere optimistisk mht. den ansøgning i forhold til tidsperpektivet, da der over det sidste år har været en del kontakt med Miljøstyrelsen. Det er imidlertid ganske svært at kunne angive en tidshorisont for forløbet, da behandlingstiden kan være helt op til tolv måneder. Så nogen tålmodighed skal mobiliseres.

Med den voldsomme stigning af udgifter til byggeri på 20-40% kan man håbe, når byggeriet går i gang, at priserne har fundet et mere normalt leje.

 

 


Nyt fra klubben

Turnering for alle med hcp. 30+ den 18. juni kl. 14.00

20 Maj

I et samarbejde mellem Morsø og Nordvestjysk Golfklub inviteres til turnering for alle med handicap over 30. Første match finder sted i Mors…

Status i klubben 20. maj 22

20 Maj

Se status på klubhus, udslagshus og andre forhold...

GLFR hjælp

19 Maj

Mangler du hjælp til vores GLFR App, så se her ;-)

Ny baneguide

18 Maj

Nu kan du download den nye baneguide her

Danmarksturnering 2022

09 Maj

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Maj-turneringen er nu gennemført Se referat fra kampe og links til resultater.

Thisted Frø match

09 Maj

Det er nu, du skal melde dig til Thisted Frø match! ;-)

Opstart af Torsdagsmatch og Optimist

05 Maj

Torsdag den 21. april er der torsdagsmatch, og 28. april er der Optimisttrunering. Læs mere om det her og tilmeld dig via GolfBox

Forhåbentlig sidste ansøgning

05 Maj

Bestyrelsen har indsendt den forhåbentlig sidste ansøgning om placering af det nye klubhus.