Forhåbentlig sidste ansøgning


På baggrund af møde med Naturstyrelsen fredag den 8. april og fredag den 29. april er der den 5. maj indsendt den forhåbentligt sidste ansøgning til Naturstyrelsen.

Ansøgningen omfatter placering af klubhuset samt ønske om at leje maskinhallen, et fundament til opbevaring af grus, topdress  mm. og at etablere en lovmedholdelig vaskeplads på Nystrupvej 17.

Klubhuset placeres nogle meter øst for det nedbrændte klubhus

Hvis tilladelsen bliver givet af Naturstyrelsen, som jo er grundejer, vil det næste punkt være at skrive nok en ansøgning til Miljøstyrelsen, som er forvalter af Skovloven.

Skovloven er vedtaget af Folketinget og den kræves at blive forvaltet restriktivt. Bestyrelsen er imidlertid lettere optimistisk mht. den ansøgning i forhold til tidsperpektivet, da der over det sidste år har været en del kontakt med Miljøstyrelsen. Det er imidlertid ganske svært at kunne angive en tidshorisont for forløbet, da behandlingstiden kan være helt op til tolv måneder. Så nogen tålmodighed skal mobiliseres.

Med den voldsomme stigning af udgifter til byggeri på 20-40% kan man håbe, når byggeriet går i gang, at priserne har fundet et mere normalt leje.

 

 


Nyt fra klubben

Banestatus

06 Dec

Meddelelser fra Greenkeeper via Twitter er desværre in-aktiv Banestatus kan ses her - samt i GLFR (blot du har den installeret på din mobil…

Referat fra baneudvalget

06 Dec

Referat fra baneudvalgets møde november 2023

Glatte skråninger

21 Nov

Nyt AUR-område etableret på Bryghus-4.

Affalds-sortering

20 Nov

Affaldssortering igangsættes

Golfrejser i foråret

20 Nov

Golfrejse-tilbud i foråret. Rejs med NVG til Spanien med Michael&Kristian :-) -JULEGAVE?

Super julegavetilbud

14 Nov

Årets super julegavetilbud!

Kørsel med Scooter

13 Nov

Kørsel med Scooter er tilladt for spillere med særligt behov

Resultat fra Gule Ærter match

05 Nov

Se resultaterne fra Gule Ærter matchen