Forhåbentlig sidste ansøgning


På baggrund af møde med Naturstyrelsen fredag den 8. april og fredag den 29. april er der den 5. maj indsendt den forhåbentligt sidste ansøgning til Naturstyrelsen.

Ansøgningen omfatter placering af klubhuset samt ønske om at leje maskinhallen, et fundament til opbevaring af grus, topdress  mm. og at etablere en lovmedholdelig vaskeplads på Nystrupvej 17.

Klubhuset placeres nogle meter øst for det nedbrændte klubhus

Hvis tilladelsen bliver givet af Naturstyrelsen, som jo er grundejer, vil det næste punkt være at skrive nok en ansøgning til Miljøstyrelsen, som er forvalter af Skovloven.

Skovloven er vedtaget af Folketinget og den kræves at blive forvaltet restriktivt. Bestyrelsen er imidlertid lettere optimistisk mht. den ansøgning i forhold til tidsperpektivet, da der over det sidste år har været en del kontakt med Miljøstyrelsen. Det er imidlertid ganske svært at kunne angive en tidshorisont for forløbet, da behandlingstiden kan være helt op til tolv måneder. Så nogen tålmodighed skal mobiliseres.

Med den voldsomme stigning af udgifter til byggeri på 20-40% kan man håbe, når byggeriet går i gang, at priserne har fundet et mere normalt leje.

 

 


Nyt fra klubben

Invitation - Turnering for alle hcp. > 30

28 Maj

Hyggelig 9-hullers stableford turnering den 25. juni 2023. Et samarbejde mellem Morsø og NVG

Pink Cup

23 Maj

Så nærmer tiden sig for årets Pink Cup den 11. Juni. Husk tilmelding.

Bestyrelsesreferat Maj

22 Maj

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

17 Maj

Referat fra baneudvalgets møde Maj 2023

Danmarksturnering 2023

15 Maj

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Første weekend er afviklet Se referat fra kampene og links til resultater.

Sammenlægning af bolde

12 Maj

Sammenlægning af bolde.

Efterårsrejser

11 Maj

Efterårsrejser med Michael og Kristian i samarbejde med klubben

Næste match: Slagteren på Møllevej

03 Maj

Næste turnering er Slagteren på Møllevej, Lørdag d. 20. Maj