NVG i 1. division


2. division senior

NVGs 2. division senior havde to hjemmekampe i weekenden. Lørdag var det mod Skanderborg og søndag var det mod Lemvig. Ved kampstart lå NVG på andenpladsen efter Skanderborg, så der skulle spilles godt, hvis der skulle være nogen mulighed for at rykke op. Holdet var begge dage Lone Knudsen, Danny Jacobsen, Preben Næsgaard, Jon Madsen, Jan V Pedersen og Jette Pedersen/ Jesper Dam, - i tee off rækkefølge. 

Vejret lørdag mod Skanderborg var perfekt golfvej, overskyet, en anelse støvregn et par gange og nogen vind. NVG vandt 8-6 og var dermed nu på førstepladsen i gruppen. De individuelle resultater var Lone vandt 5-4, Danny tabte 4-6, Preben tabte 1-2, Jon vandt 2-0, Jan tabte 2-3 og foursomen vandt 8-7. En ret god sejr, som svarede til det, vi tabte i Skanderborg.

Søndag var vejrmæssigt en noget anden affære. Det regnede fra start til slut, - en stille jævn regn afbrudt periodisk af silende regn, - heldigvis var der totalt vindstille. Holdet skulle vinde for at rykke op, så der var fokus og spændthed hos alle spillere. Heldigvis honorerede holdet sine forventninger og vandt 10-4 og var dermed i 1. division. De individuelle resultater var Lone tabte 0-1, Danny vandt 6-4, Preben vandt 1-0, Jon vandt 4-3, Jan tabte 5-6 og foursomen vandt 4-3. 

Flemming hyggede med ristede pølser til alle, Danny havde medbragt bobler (just in case). Flemming ville også bidrage til fejringen og fremtryllede nok et par flasker. Det var en særdeles fin afslutning på en meget, meget våd dag. Nu står kun tilbage, at der er vintertræning for alvor, da 1. division ikke er "a walk in the park".

 

5. division herrer

Sidste spilleweekend for 5. division bød på henholdsvis udebane mod Skive og hjemmebane mod Trehøje. Inden weekenden kunne både Lemvig, Trehøje og Nordvestjysk sikre sig oprykning, så spændingen var i den grad intakt. Holdet bestod lørdag af Rasmus Axelsen, Svend Hagelskjær, Peter N. Pedersen, Morten Bang Andersen, Ole Larsen, Johnny Walter-Larsen og Kristian Jensen.

Vi mødte et særdeles godt spillende Skive-hold – og måtte fuldt fortjent indkassere et klart nederlag på hele 10,5 mod 1,5. De 1,5 point blev sikret af Johnny og Kristian. Resultatet betød, at vi ikke længere selv kunne afgøre oprykningen – men skulle håbe på at Skive kunne tage point i Lemvig – og så selv klare ærterne hjemme med Trehøje.

Jan Ok Larsen afløste Johnny søndag – ellers stillede vi med samme hold. Jan, Svend og Peter vandt sikkert deres singler – og Rasmus og Kristian vandt deres fourball, mens Morten og Ole noget skuffende måtte indkassere et nederlag. Facit blev dog en klar sejr på 9-3.

Så var der kun tilbage at afvente resultatet fra Lemvig – men desværre gjorde Lemvig rent bord og sikrede sig oprykningen med en overbevisende 12-0 sejr. Vi slutter dermed á point med Lemvig på førstepladsen, men da de er bedre indbydes blev det altså dem, der sikrede sig avancement.

Status på sæsonen blev altså 4 sejre og 2 nederlag – så en absolut godkendt sæson.

 

Kvalifikation damer

NVGs damehold i Danmarksturneringen spillede 2 kampe i weekenden. Lørdag på udebane mod Dronninglund og søndag hjemme mod topholdet Åbybro. Holdet var begge dage repræsenteret ved singlerne Helle Skovborg, Betina Johansen, Jane Sunesen og foursome Jane Hundahl / Lis Immersen – i tee off rækkefølge.

Vi skulle i Dronninglund forsvare vores 2. plads, så det var ikke uden ”nerver”, vi stillede op, idet nogle af de rutinerede spillere havde meldt afbud, men med alle gode kræfter kæmpede vi os til en sejr på 5,5 – 3,5. Helle vandt 3-2, Betina vandt 4-3, Jane S. tabte 0-1 og Jane H./Lis spillede 0-0. En rigtig god sejr der sikrede os gruppens 2. plads.

Efter det gode resultat lørdag var vi sååå klar til at møde topholdet Åbybro på hjemmebane.

Vi havde i foråret fået store klø i Åbybro, så vi var klar til revanche. Selvom vi på papiret mødte et Åbybro-hold, der var noget stærkere end os, formåede vi alligevel at give dem kamp til stregen. Vi gjorde rigtig god figur, men måtte sande et nederlag på beskedne 5-4. Helle og Betina vandt deres singler med henholdsvis 1-0 og 2-1, og Jane S. tabte 2-3. Jane H./Lis blev slået 3-4 i foursome.

En rigtig god sæson er slut med en flot 2. plads.

 

Om det regnede...?

Blev det ved?


Nyt fra klubben

Adventsturnering

14 Nov

Så er tid til advents-turnering igen. Tilmeld dig nu. NB: Ifølge min chokoladejulekalender er det jul om 4 dage :-)

Tør bane

04 Nov

Vores bane er aldrig lukket pga regn. Faktisk er den så godt som tør uanset nedbørsmængde.

Giv et begynderforløb i julegave

31 Okt

Her er julegaven til alle, der ikke spiller golf, men gerne vil i gang.

Referat fra baneudvalget

31 Okt

Referat fra baneudvalgets møde Oktober 2019

Bestyrelsesreferat oktober

29 Okt

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Gule ærter resultater

28 Okt

Årets sidste turnering (Gule Ærter) blev afviklet i fint vejr trods voldsom vejrudsigt.

Respekt for ejendomsretten

16 Okt

Vi har modtaget en mail fra Tirsdagsklubben, men det kunne desværre lige så godt have været fra andre. VIS RESPEKT. Skabene er at betragte…

Medhjælper turnering

14 Okt

Resultat fra medhjælper-turneringen kan ses her