Nye udfordringer


Pressemeddelelse

Flemming og Heidi stopper som værtspar i Nordvestjysk Golfklub

Senest den 31. december 2022 er det sidste arbejdsdag i NVG for Flemming og Heidi. Efter 5 gode år er det tid for et skifte. Golfshoppen, som for mange har været et vigtigt omdrejningspunkt i klublivet, skal derfor overgå til nye hænder. Flemming har, efter moden overvejelse, brug for at få nye og andre udfordringer på det professionelle plan. Kærligheden til golfklubben og livet i klubben, fejler bestemt ikke noget og vi vil helt sikkert få masser af gavn af både Flemming og Heidi i fremtiden. Blot ikke som medarbejdere og indehavere af golfshoppen.

Heidi og Flemming har meddelt NVGs bestyrelse, at det er tid til forandring. Vi har været i god dialog om mulighederne, både for en fortsættelse af samarbejdet og for en ny konstellation. Og vi er blevet enige om, at en ny konstellation er den rigtige løsning. Vi har derfor opslået den ledige stilling som vært for golfklubben og som forpagter af golfshoppen. Vi er ikke i tvivl om, at der er god mulighed for at få de helt rette personer til at overtage såvel opgaver som golfshoppen, så vi får en smidig overgang i det nye år. Vi forventer, at klubbens medlemmer og gæster vil opleve, at service og tilbud vil være stort set uforandret.

”Nordvestjysk Golfklub har haft stor gavn af Flemming og Heidis enormt store arbejde og engagement og vi kommer til at savne dem i hverdagen. Men samtidig har vi også en stor forhåbning om, at de kommer til at bidrage til det frivillige arbejde og klubliv og fortsat vil være aktive i klubbens aktiviteter.- udtaler formand Svend Hagelskjær.

Flemming og Heidi takker for 5 fantastiske, gode år med en travl og spændende hverdag; Vi vil gerne sige tak til alle de skønne medlemmer og kunder, som har bakket os og Golfshoppen op hele vejen igennem. Vi takker også vores gode kollegaer, bestyrelse og leverandører for et godt samarbejde og sparring.

Golfshoppen og klubben har været en stor del af vores liv de sidste mange år og vi har haft helt utrolige mange gode stunder og mødt helt vildt mange dejlige mennesker. Men nu er det tid til forandring i vores arbejdsliv. Hvor det bringer os hen er endnu åbent, da ingen af os har nye jobs, så det er spændende.

Vi glæder os til at byde velkommen til ny indehaver af Golfshoppen og vil selvfølgelig være behjælpelig med en god opstart og overgang.

Den nye stilling forventes besat snarest muligt, så overgangen kan forberedes grundigt. Formand Svend Hagelskjær står til rådighed for yderligere kommentarer eller spørgsmål på mail formanden@nvgolf.dk eller tlf. 20708096.

Stillingsopslaget kan findes her: link


Nyt fra klubben

Invitation - Turnering for alle hcp. > 30

28 Maj

Hyggelig 9-hullers stableford turnering den 25. juni 2023. Et samarbejde mellem Morsø og NVG

Pink Cup

23 Maj

Så nærmer tiden sig for årets Pink Cup den 11. Juni. Husk tilmelding.

Bestyrelsesreferat Maj

22 Maj

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

17 Maj

Referat fra baneudvalgets møde Maj 2023

Danmarksturnering 2023

15 Maj

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Første weekend er afviklet Se referat fra kampene og links til resultater.

Sammenlægning af bolde

12 Maj

Sammenlægning af bolde.

Efterårsrejser

11 Maj

Efterårsrejser med Michael og Kristian i samarbejde med klubben

Næste match: Slagteren på Møllevej

03 Maj

Næste turnering er Slagteren på Møllevej, Lørdag d. 20. Maj