Se de kommende turneringer her


Nu er Turneringsplanen for 2022 klar!

Se de kommende turneringer her.

 

Vi håber på, at så mange som muligt vil deltage, da det at deltage i en turnering omfatter, udover det sportslige, også et stort socialt element! Det er sjovt at vinde en præmie, men det er lige så vigtigt at deltage og måske træffe nye golfvenner eller spille en runde sammen med nogen, man kender i forvejen og ikke mindst hygge sig efter runden.

Vi har igen i år forskellige turneringsformer. De fleste turneringer spilles med gunstart, hvilket vil sige, at der er start fra "alle" huller og vi. kommer derfor samtidig ind efter endt turnering til fælles afslutning med dejlig mad og præmieoverrækkelse i Mulligan Huset.

Vi er igen i år nødt til at have et loft på deltagerantallet grundet vore fysiske rammer. I opfordres til at notere jer datoerne allerede nu og melde jer til de forskellige turneringer, når de åbner i Golfbox ca. 1 måned før start.

 

Hilsen Turneringsudvalget.

 


Nyt fra klubben

N8 indvies

23 Jun

Ved turneringen Slagteren på Møllevej vil N 8 bliver officielt indviet! Indvielsen bliver sponsoreret af Thisted Forsikring og kommer til a…

Tag en ven eller familie med

22 Jun

Må jeg tage venner og/eller familie med på træningsbanen?

Sommergolf/lejr

22 Jun

Sommerferiegolf for unge i alderen 7-15 år

HIO Bakkedal hul 4

22 Jun

20. juni. Tillykke til Bjarne med Hole-In-One på Bakkedal hul 4

Danmarksturnering 2022

21 Jun

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Maj og juni turneringerne er nu gennemført. Se referat fra kampene og links til result…

Lars Ranthe på N4

21 Jun

Lars Ranthe spillede N4 i mandags

Referat fra baneudvalget

06 Jun

Referat fra baneudvalgets møde Juni 2022

Husk tilmelding til Slagterens turnering

05 Jun

Slagterens match lørdag d. 2. Juli. Tilmeld dig nu, kun plads til 81.