Thisted Bryghus - ny sløjfesponsor


Pressemeddelelse

Ny navnesponsor i Nordvestjysk Golfklub.

Nordvestjysk Golfklub og Thisted Bryghus har indgået en ny aftale omkring navnesponsorat af 9 af hullerne på klubbens flotte anlæg i Nystrup.

Fremadrettet vil de 9 sydligst placerede huller ændre navn fra ”Sydsløjfen” til ”Thisted Bryghus- sløjfen” og derved er begge sløjfer navngivet efter lokale virksomheder, da de 9 nordligste huller igennem de sidste par år er navngivet ”Bakkedal- sløjfen".

  • ”Vi er meget stolte over den aftale, vi har indgået med Thisted Bryghus. Vi har igennem alle år haft et enestående samarbejde med bryghuset omkring den årlige Bryghusmatch samt naturligvis leverancer af drikkevarer til klubben. En god golfrunde sluttes jo ofte af med hygge og en forfriskning og her er produkterne fra Thisted Bryghus helt perfekte” udtaler formand for Nordvestjysk golfklub Svend Hagelskjær.
    ”Anlægget i Nordvestjylland er helt unikt i forhold til mange af de øvrige baner i Danmark primært på grund af placeringen  og den fine samhørighed med Nationalpark Thy og det ligger samtidigt meget fint i tråd med de mange produkter fra Thisted Bryghus med ingredienser fra nationalparken.”
  • ”Det er med stor glæde, at vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Nordvestjysk Golfklub. Vi har igennem mange år været glade for samarbejdet omkring klubbens udskænkning af drikkevarer, og derfor føles det naturligt at udvide. Klubben ligger i noget af den mest fantastiske natur, vi har her i Thy, og klubben er derfor også eftertragtet at besøge for golfturister. Klubben gør et stort stykke arbejde for både at skabe et godt klubmiljø for sine medlemmer og for at give gæsterne en god oplevelse. Det engagement vil vi fra bryghuset gerne støtte og sætter derfor trygt vores navn på syd-sløjfen, så den fremover hedder "Thisted Bryghus-sløjfen”, lyder det fra Aage Svenningsen, adm. direktør i Thisted Bryghus.


Navnesponsoratet, der blandt andet indeholder skiltning ved hullerne, So-Me profilering, logo på digitale baneguide / medier, samt den årlige Bryghusmatch, løber i foreløbig 3 år.


Nyt fra klubben

Referat fra baneudvalget

07 Feb

Referat fra baneudvalgets møde februar 2023

Status i klubben den 7. februar 23

07 Feb

Se status på klubhus, udslagshus og andre forhold...

NVG var nomineret til Thy Awards

07 Feb

Desværre lykkedes det heller ikke denne gang, - måske næste gang, som er tredje gang.

Har du set søen på hul S9?

07 Feb

Lige nu ser søen ud, som den burde gøre hele tiden ;-)

Meld dig som frivillig

02 Feb

Meld dig som frivillig

Turneringsprogram klar for 2023

01 Feb

Så er Turneringsprogram klar for 2023

Nyt klubhus - video

27 Jan

Se videoen af arbejdet med at designe vores nye klubhus.

Last call. Go to gate

18 Jan

Så er det nu hvis du skal med Nordvestjysk på forårstur. Kontakt: Kristian 22935376 pro@nvgolf.dk