Thisted Bryghus - ny sløjfesponsor


Pressemeddelelse

Ny navnesponsor i Nordvestjysk Golfklub.

Nordvestjysk Golfklub og Thisted Bryghus har indgået en ny aftale omkring navnesponsorat af 9 af hullerne på klubbens flotte anlæg i Nystrup.

Fremadrettet vil de 9 sydligst placerede huller ændre navn fra ”Sydsløjfen” til ”Thisted Bryghus- sløjfen” og derved er begge sløjfer navngivet efter lokale virksomheder, da de 9 nordligste huller igennem de sidste par år er navngivet ”Bakkedal- sløjfen".

  • ”Vi er meget stolte over den aftale, vi har indgået med Thisted Bryghus. Vi har igennem alle år haft et enestående samarbejde med bryghuset omkring den årlige Bryghusmatch samt naturligvis leverancer af drikkevarer til klubben. En god golfrunde sluttes jo ofte af med hygge og en forfriskning og her er produkterne fra Thisted Bryghus helt perfekte” udtaler formand for Nordvestjysk golfklub Svend Hagelskjær.
    ”Anlægget i Nordvestjylland er helt unikt i forhold til mange af de øvrige baner i Danmark primært på grund af placeringen  og den fine samhørighed med Nationalpark Thy og det ligger samtidigt meget fint i tråd med de mange produkter fra Thisted Bryghus med ingredienser fra nationalparken.”
  • ”Det er med stor glæde, at vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Nordvestjysk Golfklub. Vi har igennem mange år været glade for samarbejdet omkring klubbens udskænkning af drikkevarer, og derfor føles det naturligt at udvide. Klubben ligger i noget af den mest fantastiske natur, vi har her i Thy, og klubben er derfor også eftertragtet at besøge for golfturister. Klubben gør et stort stykke arbejde for både at skabe et godt klubmiljø for sine medlemmer og for at give gæsterne en god oplevelse. Det engagement vil vi fra bryghuset gerne støtte og sætter derfor trygt vores navn på syd-sløjfen, så den fremover hedder "Thisted Bryghus-sløjfen”, lyder det fra Aage Svenningsen, adm. direktør i Thisted Bryghus.


Navnesponsoratet, der blandt andet indeholder skiltning ved hullerne, So-Me profilering, logo på digitale baneguide / medier, samt den årlige Bryghusmatch, løber i foreløbig 3 år.


Nyt fra klubben

Medhjælperturnering 16. oktober

04 Okt

Har du hjulpet i klubben, så kan du nu melde dig til turneringen for frivillige ;-)

Resultat fra Cold Hawaii Golf

01 Okt

Se resultater fra Cold Hawaii Games

Hole in one Sept

01 Okt

To spillere lavede hole-in-one i september - tillykke!

Resultat fra Greenkeeperens hævn

27 Sep

Lørdag var der (u)hyggelig match i klubben med diverse forhindringer og drillerier

Referat fra baneudvalget

23 Sep

Referat fra baneudvalgets møde September 2022

Shoppen får ny indehaver

22 Sep

Nordvestjysk Golfklub har ansat ny klubvært og indehaver af golfshoppen

Vinsmagning

22 Sep

Spændende vinsmagning hos Thisted Frø 28. oktober

Bestyrelsesreferat september

20 Sep

Bestyrelsesreferatet er nu klar.