Thisted Bryghus - ny sløjfesponsor


Pressemeddelelse

Ny navnesponsor i Nordvestjysk Golfklub.

Nordvestjysk Golfklub og Thisted Bryghus har indgået en ny aftale omkring navnesponsorat af 9 af hullerne på klubbens flotte anlæg i Nystrup.

Fremadrettet vil de 9 sydligst placerede huller ændre navn fra ”Sydsløjfen” til ”Thisted Bryghus- sløjfen” og derved er begge sløjfer navngivet efter lokale virksomheder, da de 9 nordligste huller igennem de sidste par år er navngivet ”Bakkedal- sløjfen".

  • ”Vi er meget stolte over den aftale, vi har indgået med Thisted Bryghus. Vi har igennem alle år haft et enestående samarbejde med bryghuset omkring den årlige Bryghusmatch samt naturligvis leverancer af drikkevarer til klubben. En god golfrunde sluttes jo ofte af med hygge og en forfriskning og her er produkterne fra Thisted Bryghus helt perfekte” udtaler formand for Nordvestjysk golfklub Svend Hagelskjær.
    ”Anlægget i Nordvestjylland er helt unikt i forhold til mange af de øvrige baner i Danmark primært på grund af placeringen  og den fine samhørighed med Nationalpark Thy og det ligger samtidigt meget fint i tråd med de mange produkter fra Thisted Bryghus med ingredienser fra nationalparken.”
  • ”Det er med stor glæde, at vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Nordvestjysk Golfklub. Vi har igennem mange år været glade for samarbejdet omkring klubbens udskænkning af drikkevarer, og derfor føles det naturligt at udvide. Klubben ligger i noget af den mest fantastiske natur, vi har her i Thy, og klubben er derfor også eftertragtet at besøge for golfturister. Klubben gør et stort stykke arbejde for både at skabe et godt klubmiljø for sine medlemmer og for at give gæsterne en god oplevelse. Det engagement vil vi fra bryghuset gerne støtte og sætter derfor trygt vores navn på syd-sløjfen, så den fremover hedder "Thisted Bryghus-sløjfen”, lyder det fra Aage Svenningsen, adm. direktør i Thisted Bryghus.


Navnesponsoratet, der blandt andet indeholder skiltning ved hullerne, So-Me profilering, logo på digitale baneguide / medier, samt den årlige Bryghusmatch, løber i foreløbig 3 år.


Nyt fra klubben

Turnering for alle med hcp. 30+ den 18. juni kl. 14.00

20 Maj

I et samarbejde mellem Morsø og Nordvestjysk Golfklub inviteres til turnering for alle med handicap over 30. Første match finder sted i Mors…

Status i klubben 20. maj 22

20 Maj

Se status på klubhus, udslagshus og andre forhold...

GLFR hjælp

19 Maj

Mangler du hjælp til vores GLFR App, så se her ;-)

Ny baneguide

18 Maj

Nu kan du download den nye baneguide her

Danmarksturnering 2022

09 Maj

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Maj-turneringen er nu gennemført Se referat fra kampe og links til resultater.

Thisted Frø match

09 Maj

Det er nu, du skal melde dig til Thisted Frø match! ;-)

Opstart af Torsdagsmatch og Optimist

05 Maj

Torsdag den 21. april er der torsdagsmatch, og 28. april er der Optimisttrunering. Læs mere om det her og tilmeld dig via GolfBox

Forhåbentlig sidste ansøgning

05 Maj

Bestyrelsen har indsendt den forhåbentlig sidste ansøgning om placering af det nye klubhus.