Thisted Bryghus - ny sløjfesponsor


Pressemeddelelse

Ny navnesponsor i Nordvestjysk Golfklub.

Nordvestjysk Golfklub og Thisted Bryghus har indgået en ny aftale omkring navnesponsorat af 9 af hullerne på klubbens flotte anlæg i Nystrup.

Fremadrettet vil de 9 sydligst placerede huller ændre navn fra ”Sydsløjfen” til ”Thisted Bryghus- sløjfen” og derved er begge sløjfer navngivet efter lokale virksomheder, da de 9 nordligste huller igennem de sidste par år er navngivet ”Bakkedal- sløjfen".

  • ”Vi er meget stolte over den aftale, vi har indgået med Thisted Bryghus. Vi har igennem alle år haft et enestående samarbejde med bryghuset omkring den årlige Bryghusmatch samt naturligvis leverancer af drikkevarer til klubben. En god golfrunde sluttes jo ofte af med hygge og en forfriskning og her er produkterne fra Thisted Bryghus helt perfekte” udtaler formand for Nordvestjysk golfklub Svend Hagelskjær.
    ”Anlægget i Nordvestjylland er helt unikt i forhold til mange af de øvrige baner i Danmark primært på grund af placeringen  og den fine samhørighed med Nationalpark Thy og det ligger samtidigt meget fint i tråd med de mange produkter fra Thisted Bryghus med ingredienser fra nationalparken.”
  • ”Det er med stor glæde, at vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Nordvestjysk Golfklub. Vi har igennem mange år været glade for samarbejdet omkring klubbens udskænkning af drikkevarer, og derfor føles det naturligt at udvide. Klubben ligger i noget af den mest fantastiske natur, vi har her i Thy, og klubben er derfor også eftertragtet at besøge for golfturister. Klubben gør et stort stykke arbejde for både at skabe et godt klubmiljø for sine medlemmer og for at give gæsterne en god oplevelse. Det engagement vil vi fra bryghuset gerne støtte og sætter derfor trygt vores navn på syd-sløjfen, så den fremover hedder "Thisted Bryghus-sløjfen”, lyder det fra Aage Svenningsen, adm. direktør i Thisted Bryghus.


Navnesponsoratet, der blandt andet indeholder skiltning ved hullerne, So-Me profilering, logo på digitale baneguide / medier, samt den årlige Bryghusmatch, løber i foreløbig 3 år.


Nyt fra klubben

Banestatus

06 Dec

Meddelelser fra Greenkeeper via Twitter er desværre in-aktiv Banestatus kan ses her - samt i GLFR (blot du har den installeret på din mobil…

Referat fra baneudvalget

06 Dec

Referat fra baneudvalgets møde november 2023

Glatte skråninger

21 Nov

Nyt AUR-område etableret på Bryghus-4.

Affalds-sortering

20 Nov

Affaldssortering igangsættes

Golfrejser i foråret

20 Nov

Golfrejse-tilbud i foråret. Rejs med NVG til Spanien med Michael&Kristian :-) -JULEGAVE?

Super julegavetilbud

14 Nov

Årets super julegavetilbud!

Kørsel med Scooter

13 Nov

Kørsel med Scooter er tilladt for spillere med særligt behov

Resultat fra Gule Ærter match

05 Nov

Se resultaterne fra Gule Ærter matchen