Thisted Bryghus - ny sløjfesponsor


Pressemeddelelse

Ny navnesponsor i Nordvestjysk Golfklub.

Nordvestjysk Golfklub og Thisted Bryghus har indgået en ny aftale omkring navnesponsorat af 9 af hullerne på klubbens flotte anlæg i Nystrup.

Fremadrettet vil de 9 sydligst placerede huller ændre navn fra ”Sydsløjfen” til ”Thisted Bryghus- sløjfen” og derved er begge sløjfer navngivet efter lokale virksomheder, da de 9 nordligste huller igennem de sidste par år er navngivet ”Bakkedal- sløjfen".

  • ”Vi er meget stolte over den aftale, vi har indgået med Thisted Bryghus. Vi har igennem alle år haft et enestående samarbejde med bryghuset omkring den årlige Bryghusmatch samt naturligvis leverancer af drikkevarer til klubben. En god golfrunde sluttes jo ofte af med hygge og en forfriskning og her er produkterne fra Thisted Bryghus helt perfekte” udtaler formand for Nordvestjysk golfklub Svend Hagelskjær.
    ”Anlægget i Nordvestjylland er helt unikt i forhold til mange af de øvrige baner i Danmark primært på grund af placeringen  og den fine samhørighed med Nationalpark Thy og det ligger samtidigt meget fint i tråd med de mange produkter fra Thisted Bryghus med ingredienser fra nationalparken.”
  • ”Det er med stor glæde, at vi har indgået en 3-årig sponsoraftale med Nordvestjysk Golfklub. Vi har igennem mange år været glade for samarbejdet omkring klubbens udskænkning af drikkevarer, og derfor føles det naturligt at udvide. Klubben ligger i noget af den mest fantastiske natur, vi har her i Thy, og klubben er derfor også eftertragtet at besøge for golfturister. Klubben gør et stort stykke arbejde for både at skabe et godt klubmiljø for sine medlemmer og for at give gæsterne en god oplevelse. Det engagement vil vi fra bryghuset gerne støtte og sætter derfor trygt vores navn på syd-sløjfen, så den fremover hedder "Thisted Bryghus-sløjfen”, lyder det fra Aage Svenningsen, adm. direktør i Thisted Bryghus.


Navnesponsoratet, der blandt andet indeholder skiltning ved hullerne, So-Me profilering, logo på digitale baneguide / medier, samt den årlige Bryghusmatch, løber i foreløbig 3 år.


Nyt fra klubben

Auktion over maleri

31 Maj

Annette Torrild har doneret et maleri til en auktion. Se mere her...

Invitation - Turnering for alle hcp. > 30

28 Maj

Hyggelig 9-hullers stableford turnering den 25. juni 2023. Et samarbejde mellem Morsø og NVG

Pink Cup

23 Maj

Så nærmer tiden sig for årets Pink Cup den 11. Juni. Husk tilmelding.

Bestyrelsesreferat Maj

22 Maj

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

17 Maj

Referat fra baneudvalgets møde Maj 2023

Danmarksturnering 2023

15 Maj

Årets tre spilleweekends er i maj, juni og august. Første weekend er afviklet Se referat fra kampene og links til resultater.

Sammenlægning af bolde

12 Maj

Sammenlægning af bolde.

Efterårsrejser

11 Maj

Efterårsrejser med Michael og Kristian i samarbejde med klubben