Tillykke Ib - 90 år! - og 25 års jubilæum!


Tillykke Ib!

Ib Thomsen, Nordvestjysk Golfklubs ældste medlem, fylder 90 år fredag den 15. maj. Han kan tilligemed fejre 25 års jubilæum som medlem af NVG i år. Ib er ét af klubbens såkaldte ”regulars”. Han kommer i klubben og spiller sine tre til fire runder hver uge.

Da Ib Thomsen og hans afdøde hustru valgte at blive efterlønnere i en alder af 65 år i 1995, efter et meget aktivt arbejdsliv, var det store spørgsmål, hvad den megen tid nu skulle bruges på. Valget faldt på golfspillet og de tog begge golfkørekort i 1995.

Ib blev en god golfspiller og det laveste handicap, han har haft, er 18,5. I den periode, hvor Ib spillede med i turneringer, købte han kun sjældent sin egen vin, så meget vandt han, - siger han. Nu ser det desværre anderledes ud, - Ib må til købmanden nu og da.

Ib lader sig ikke nøje med de tre til fire runder på banen ugentligt. Træningsbanen bliver også flittigt benyttet. Da Fredningsnævnet besigtigede driving rangen med henblik på at give dispensation for etablering af udslagshuset, kom Ib trillende med sin bag og skulle træne – det gav det sidste udslag for Fredningsnævnet og klubben fik dispensationen.

Billederne af Ib er naturligvis taget på driving rangen, hvor der lige skulle justeres lidt på svinget, så han er et medlem, der samtidigt også er et forbillede for os andre.

Nordvestjysk Golfklub ønsker Ib et stort tillykke med de 90 år og i fødselsdagsgave fra NVG ændres kontingentet fra senior – til juniortakst.

Bestyrelsen.


Nyt fra klubben

... GPS: TomTom opdateret

28 Maj

TomTom skulle nu være opdateret. NB! gælder kun version 2 og nyere.

Nyt om udskudte turneringer

28 Maj

Vi har nu fundet nye datoer til de udsatte turneringer. Se dem her..

En delvis åbning

17 Maj

Nu åbnes der mere!

Tillykke Ib - 90 år! - og 25 års jubilæum!

15 Maj

Tillykke Ib - 90 år!

Begynd på golf - hold starter 18. maj 2020

15 Maj

Nu kan du komme i gang med golf. Begynderforløb 2020 starter mandag den 18. maj

Tee 60 kan spilles

11 Maj

Tee 60 er åben. Konverteringstabel og GLFR er klar.

NU: Indberet scorekort til DGU med GLFR

08 Maj

Nu kan du nemt og enkelt sende scorekortet til HCP-regulering ved DGU!

Torsdagsmatch er tilbage

08 Maj

Torsdag den 14. maj er der torsdagsmatch i Corona-version. Læs mere om det her og tilmeld dig via GolfBox