Tillykke Ib - 90 år! - og 25 års jubilæum!


Tillykke Ib!

Ib Thomsen, Nordvestjysk Golfklubs ældste medlem, fylder 90 år fredag den 15. maj. Han kan tilligemed fejre 25 års jubilæum som medlem af NVG i år. Ib er ét af klubbens såkaldte ”regulars”. Han kommer i klubben og spiller sine tre til fire runder hver uge.

Da Ib Thomsen og hans afdøde hustru valgte at blive efterlønnere i en alder af 65 år i 1995, efter et meget aktivt arbejdsliv, var det store spørgsmål, hvad den megen tid nu skulle bruges på. Valget faldt på golfspillet og de tog begge golfkørekort i 1995.

Ib blev en god golfspiller og det laveste handicap, han har haft, er 18,5. I den periode, hvor Ib spillede med i turneringer, købte han kun sjældent sin egen vin, så meget vandt han, - siger han. Nu ser det desværre anderledes ud, - Ib må til købmanden nu og da.

Ib lader sig ikke nøje med de tre til fire runder på banen ugentligt. Træningsbanen bliver også flittigt benyttet. Da Fredningsnævnet besigtigede driving rangen med henblik på at give dispensation for etablering af udslagshuset, kom Ib trillende med sin bag og skulle træne – det gav det sidste udslag for Fredningsnævnet og klubben fik dispensationen.

Billederne af Ib er naturligvis taget på driving rangen, hvor der lige skulle justeres lidt på svinget, så han er et medlem, der samtidigt også er et forbillede for os andre.

Nordvestjysk Golfklub ønsker Ib et stort tillykke med de 90 år og i fødselsdagsgave fra NVG ændres kontingentet fra senior – til juniortakst.

Bestyrelsen.


Nyt fra klubben

Regionsgolf - alle kan være med!

23 Jan

Regionsgolf - det er så hyggeligt :-) TILMELDE DIG NU! (senest 30. dec. 2020)

Indkaldelse generalforsamling

15 Jan

Der indkaldes til generalforsamling tirsdag d. 16. Marts på Lerpyttevej

Pr. 11. januar 2021 nyt handicapsystem

11 Jan

Måske ændring af dit handicap fra den 11. januar 2021?

Årets turneringer 2020

08 Jan

Her har Michael igen i år samlet resultatet af alle årest turneringer

Bestyrelsesreferat december

06 Jan

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Inddækning af udslagshuset starter

06 Jan

Så er stålkonstruktionerne til udslagshuset monteret og flisebelægningen er lagt.

Restriktioner pr. 5. januar 2021

06 Jan

Mulliganhuset lukket for ophold.

Corona status

29 Dec

Corona status - se her