Tillykke Ib - 90 år! - og 25 års jubilæum!


Tillykke Ib!

Ib Thomsen, Nordvestjysk Golfklubs ældste medlem, fylder 90 år fredag den 15. maj. Han kan tilligemed fejre 25 års jubilæum som medlem af NVG i år. Ib er ét af klubbens såkaldte ”regulars”. Han kommer i klubben og spiller sine tre til fire runder hver uge.

Da Ib Thomsen og hans afdøde hustru valgte at blive efterlønnere i en alder af 65 år i 1995, efter et meget aktivt arbejdsliv, var det store spørgsmål, hvad den megen tid nu skulle bruges på. Valget faldt på golfspillet og de tog begge golfkørekort i 1995.

Ib blev en god golfspiller og det laveste handicap, han har haft, er 18,5. I den periode, hvor Ib spillede med i turneringer, købte han kun sjældent sin egen vin, så meget vandt han, - siger han. Nu ser det desværre anderledes ud, - Ib må til købmanden nu og da.

Ib lader sig ikke nøje med de tre til fire runder på banen ugentligt. Træningsbanen bliver også flittigt benyttet. Da Fredningsnævnet besigtigede driving rangen med henblik på at give dispensation for etablering af udslagshuset, kom Ib trillende med sin bag og skulle træne – det gav det sidste udslag for Fredningsnævnet og klubben fik dispensationen.

Billederne af Ib er naturligvis taget på driving rangen, hvor der lige skulle justeres lidt på svinget, så han er et medlem, der samtidigt også er et forbillede for os andre.

Nordvestjysk Golfklub ønsker Ib et stort tillykke med de 90 år og i fødselsdagsgave fra NVG ændres kontingentet fra senior – til juniortakst.

Bestyrelsen.


Nyt fra klubben

Begynderhold - introduktion tirsdag 11. august kl. 19

04 Aug

Nu starter efterårets begynderforløb. Kom i klubhuset tirsdag den 11. august kl. 19.00, hvor du kan høre mere om forløbet og tilmelde dig.

Thisted Frø resultater

02 Aug

Her kan du se resultater forThisted Frø match

DGU Corona-anbefaling 8. juni

20 Jul

Nu er klubhuset åbnet

Bryghuset Thy match - resultater

19 Jul

Bryghusmatchen blev afviklet i fantastisk vejr. Der var fyldt totalt op med tilmeldinger, så skynd dig at tilmelde dig til de resterende mat…

Hole-In-One Juli

12 Jul

Mandag den 6. juli var Jytte Jensen så dygtig, at hun lavede hole in one på Bakkedal 4. Hjertelig tillykke.

Propertioner for Klubmesterskab 2020

03 Jul

Så er der info klar om årets klubmesterskab

Flagturnering

29 Jun

Se resultater for Flagmatchen

Banerekord

27 Jun

Fra søndag kan der igen sættes banerekord i en tællende klubturnering - Dog max 80 slag brutto.