Tillykke Ib - 90 år! - og 25 års jubilæum!


Tillykke Ib!

Ib Thomsen, Nordvestjysk Golfklubs ældste medlem, fylder 90 år fredag den 15. maj. Han kan tilligemed fejre 25 års jubilæum som medlem af NVG i år. Ib er ét af klubbens såkaldte ”regulars”. Han kommer i klubben og spiller sine tre til fire runder hver uge.

Da Ib Thomsen og hans afdøde hustru valgte at blive efterlønnere i en alder af 65 år i 1995, efter et meget aktivt arbejdsliv, var det store spørgsmål, hvad den megen tid nu skulle bruges på. Valget faldt på golfspillet og de tog begge golfkørekort i 1995.

Ib blev en god golfspiller og det laveste handicap, han har haft, er 18,5. I den periode, hvor Ib spillede med i turneringer, købte han kun sjældent sin egen vin, så meget vandt han, - siger han. Nu ser det desværre anderledes ud, - Ib må til købmanden nu og da.

Ib lader sig ikke nøje med de tre til fire runder på banen ugentligt. Træningsbanen bliver også flittigt benyttet. Da Fredningsnævnet besigtigede driving rangen med henblik på at give dispensation for etablering af udslagshuset, kom Ib trillende med sin bag og skulle træne – det gav det sidste udslag for Fredningsnævnet og klubben fik dispensationen.

Billederne af Ib er naturligvis taget på driving rangen, hvor der lige skulle justeres lidt på svinget, så han er et medlem, der samtidigt også er et forbillede for os andre.

Nordvestjysk Golfklub ønsker Ib et stort tillykke med de 90 år og i fødselsdagsgave fra NVG ændres kontingentet fra senior – til juniortakst.

Bestyrelsen.


Nyt fra klubben

Corona igen

28 Okt

Corona ruller igen hen over landet

Nyt handicapsystem 2021

28 Okt

Nyt handicapsystem pr. 1. januar 2021

26.10.20 Status i klubben

26 Okt

Klubhuset brændte den 17. september 2020

Resultat fra Greenkeeperens hævn

06 Okt

Lørdag var der (u)hyggelig match i klubben med diverse forhindringer og drillerier

Klubmesterskaber

23 Sep

NVG klubmesterskaber blev afholdt i weekenden (Hulspil). Resultat er nu klar.

Skitse over udslagshus

23 Sep

Her kan du se udkastet til, hvordan vort nye overdækkede udslagshus på driving rangen kommer til at se ud.

Bestyrelsesreferat september

22 Sep

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

19 Sep

Referat fra baneudvalgets møde September 2020