Udskydelse af generalforsamling


I de sidste dage har der i Danmark været øget fokus på coronavirussen og dens konsekvenser i stort set alle medier. Bestyrelsen har naturligvis fulgt med i de skiftende og alvorlige udmeldinger om konsekvenserne og drøftet indgående, om generalforsamlingen skulle udskydes eller ej. Hvis vi ville gennemføre generalforsamlingen, hvilke konsekvenser kunne det få med hensyn til smitte? Hvis vi udskød generalforsamlingen, hvilke konsekvenser kunne det få både praktisk og juridisk?

Statsminister Mette Frederiksens pressemøde her i aften onsdag den 11. marts slog hovedet på sømmet og alt tvivl blev fejet af bordet. Regeringen har sammen med Folketinget besluttet "at lægge" Danmark ned, foreløbigt i en fjorten dages periode. På den baggrund kan NVG naturligvis ikke afholde en generalforsamling, hvor der sædvanligvis kommer 120 mennesker.

Der vil blive indkaldt til en generalforsamling på en ny dato, når den force majeure-erklærede undtagelsestilstand er afblæst. Indkaldelsen vil være i overensstemmelse med de tidsfrister, der er foreskrevet i vedtægterne.

Bestyrelsen


Nyt fra klubben

Shoppen mangler din hjælp

30 Mar

Shoppen har brug for din hjælp - se her hvordan

DGU fastholder sin anbefaling

27 Mar

Coronavirus: DGU fastholder sin anbefaling.

Begynderforløb sat på stand by

26 Mar

Året første begynderforløb er sat på stand by - læs hvad du kan gøre for at holde dig orienteret om, hvornår vi kan komme i gang.

Golfhæftet

26 Mar

Du kan nu bestille Golfhæftet direkte her på vores hjemmeside - der er rabatter, og du støtter klubben :-)

Klubber i klubben er opdateret til sæson 2020

24 Mar

Så er informationer -velkomst og spilleplan mv - klar på hjemmesiderne :-)

AFLYST - "Åben Golfbane" - marts 2020

17 Mar

Pga. Corona-virussen er arrangementet aflyst

CoronaVirus

17 Mar

Nordvestjysk Golfklub har været nødt til at tage forholdsregler ifm den forestående Corona-situation.

Regelaften aflyst

12 Mar