Udskydelse af generalforsamling


I de sidste dage har der i Danmark været øget fokus på coronavirussen og dens konsekvenser i stort set alle medier. Bestyrelsen har naturligvis fulgt med i de skiftende og alvorlige udmeldinger om konsekvenserne og drøftet indgående, om generalforsamlingen skulle udskydes eller ej. Hvis vi ville gennemføre generalforsamlingen, hvilke konsekvenser kunne det få med hensyn til smitte? Hvis vi udskød generalforsamlingen, hvilke konsekvenser kunne det få både praktisk og juridisk?

Statsminister Mette Frederiksens pressemøde her i aften onsdag den 11. marts slog hovedet på sømmet og alt tvivl blev fejet af bordet. Regeringen har sammen med Folketinget besluttet "at lægge" Danmark ned, foreløbigt i en fjorten dages periode. På den baggrund kan NVG naturligvis ikke afholde en generalforsamling, hvor der sædvanligvis kommer 120 mennesker.

Der vil blive indkaldt til en generalforsamling på en ny dato, når den force majeure-erklærede undtagelsestilstand er afblæst. Indkaldelsen vil være i overensstemmelse med de tidsfrister, der er foreskrevet i vedtægterne.

Bestyrelsen


Nyt fra klubben

Golfens dag 2021

11 Apr

Kom og oplev verdens fedeste sport :-)

Regnskab og beretning

05 Apr

Se formandens beretning samt regnskab til kommende generalforsamling

GLFR Open

01 Apr

GLFR og Bravo Tours starter ny landsdækkende turnering - Store præmier hver uge! - ALLE kan deltage GRATIS, blot ved at registrere dine norm…

Nystrup Cup

31 Mar

Nystrup Cup 2021 er nu åben for tilmeldninger.

Telefonerne virker igen

24 Mar

Du kan nu ringe til os igen! Telefonerne virker :-)

Bestyrelsesreferat marts

23 Mar

Bestyrelsesreferatet er nu klar.

Referat fra baneudvalget

19 Mar

Referat fra baneudvalgets møde Februar 2021

Åben Golfbane - kom og prøv at spille golf

19 Mar

Vil du i gang med golf. Kom og bliv introduceret til golf i Nordvestjysk Golfklub søndag den 21. marts eller søndag den 28. marts