Danmarksturneringen

Danmarksturneringen i 2023 har følgende spilleweekends.

I maj er det den 6. / 8.
I juni er det den 17. / 18.
I august er det den 12. / 13.

5. division Herrer

3. spilleweekend
Sidste spilleweekend kunne blive lidt af en gyser, idet vi gerne skulle hente point ude imod Aars for at undgå nedrykning. Og med et særdeles ungt hold med hele tre juniorspillere, så skulle der præsteres. Holdet bestod lørdag af singlerne Raven Guldhammer, Kim Kjær og Kristian Jensen - samt to foursomes med Lasse Jeppesen/Jimmy Nyborg og Ole Larsen og debutanten Oskar Stougaard. Med klare sejre til både Raven og Kristian samt Lasse/Jimmy så blev sejren hevet i land. Og dermed sikkerhed for forbliven i rækken. Søndag kunne vi så koncentrere os om at sikre 2. Pladsen i puljen, og den kom stensikkert i land med lutre sejre til singlerne Kim Kjær, Rasmus Axelsen og Kenneth Bøgehøj samt de to foursomes med Lasse Jeppesen/Jimmy Nyborg og Kristian Jensen/Oskar Stougaard. Så status på sæsonen bliver altså en andenplads i puljen, i en sæson hvor vi for alvor fik startet et generationsskifte.

 

2. spilleweekend:
Årets anden spilleweekend blev en særdeles varm affære. Holdet bestod af singlerne Rasmus Axelsen, Kim Kjær og Jimmy Nyborg samt to foursomes med Lasse Jeppsen/Ole Larsen og Raven Guldhammen/Kristian Jensen – lørdag var vi ude mod Aabybro, på en bane der desværre bar meget præg af tørken. Det blev en særdeles tæt match – hvor langt de fleste blev afgjort på hul 17 og 18. Det sluttede desværre med et nederlag på 6,5 mod 5,5 – med sejre til Kim og Jimmy samt en delt match til Raven og Kristian. Dag to var vi hjemme i vante omgivelser – på en dejlig grøn bane. Modstanderen var Øland, som har fået samlet et særdeles slagfast mandskab. Med nederlag i alle singlerne var presset i den grad på de to foursomes, såfremt der skulle hentes point hjem – Lasse og Ole vandt sikkert deres match og da Raven og Kristian også fik hevet deres match i land – så endte det hele med en uafgjort 6-6. Det var Øland´s første mistede point i sæsonen – og kan være guld værd for os i en tæt pulje. Sidste spilleweekend i august bliver den 12. og 13. august – først på udebane lørdag i Aars og dernæst hjemme mod Aabybro.


1. spilleweekend:
Årets første spilleweekend blev indledt med en match på udebane i Øland. Et mandskab med pænt lave handicaps. Holdet denne kolde maj morgen bestod af Rasmus Axelsen, Kim Kjær, Peter Nicolas P. samt to foursomes bestående af Raven Guldhammer og Kristian Jensen samt Lasse Jeppesen og Ole Larsen. Det blev desværre til relativ klare nederlag til singlerne samt den ene foursome – eneste sejr kom til konstellationen Lasse/Ole som vandt deres foursome – og dermed fik pyntet en smule på resultatet.

Søndag var vi tilbage på hjemmebane – og vi stillede med det yngste mandskab i mange år. Vores to juniorer (Raven og Lasse) var igen sat i hver deres foursome med Kristian og Ole – og singlerne blev varetaget af Rasmus, Kim og Jimmi Nyborg. Begge foursomes sejrede klart og med sejre til både Rasmus og Jimmi samt en delt match af Kim, ja så blev det til en klar 11-1 sejr.
Umiddelbart tegner det til en spændende sæson, hvor alt er i spil.

3. division Senior.

3. spilleweekend:
3. Div senior vinder lørdag 7-6 i Viborg efter flere tætte kampe som blev afgjort på 17. eller 18. green. Sidste match blev afgørende - matchen med Jan V. stod lige efter hul 17. Dermed blev par 3 hullet 18. afgørende. Jan V. skulle mindst dele for at sikre os  sejren….. og nerverne holdt med en sikker par, og da Viborg spilleren ikke fik en birdie, var sejren hjemme

Dermed sikrede vi os en ny sæson i 3. division uanset resultatet om søndagen.
Om søndagen mødte vi på hjemmebane Silkeborg/Ry som om lørdagen havde sikret sig oprykning. Derfor var det 2 hold som kunne spille uden nerver. Vi tabte 9-4 til et meget godt Silkeborg/Ry hold. Der var sejre til Jette P. og til Jan V.
Holdet bestod begge dage af Gunhild Bisgaard og Danny Jakobsen i foursome. Singlerne bestod af Jette Pedersen, Henning Bladtkramer, Jan V. Pedersen, Flemming Lund og Peter N. Pedersen.
Alt i alt en godkendt sæson, især når vi kan se, at der er en tendens til, at klubberne vi møder, bliver stærkere.
Tak til alle som har deltaget på holdet i årets kampe.

2. spilleweekend:
3. division senior spillede i Ry lørdag d. 17. juni - med første teetid kl 10:50 - så vi fik rigtig glæde af det varme vejr. På en bane med tørre faiways kom vi til kort mod et godt spillende Silkeborg/Ry hold. Vi led et nederlag på 12 - 1.
Det eneste point spillede Danny sig til ved at dele sin match. Det gode ved det hele er… der er kamp igen i morgen søndag mod Mollerup på hjemmebane kl 9:00.

På en varm søndag på hjemmebane blev det et knebent nederlag til Mollerup på 7-6 i 3. division senior. Der var sejr til Gunhild i single og til Jan V og Jette i foursome, mens Kent delte sin match. Øvrige 3 herresingler tabte deres kampe. Status i puljen er, at vi skal vinde i næste spillerunde på udebane mod Viborg i august for at undgå nedrykning….. så vi må skærpe os hen over sommeren

1. spilleweekend:
Lørdag spillede vi i Mollerup med start kl. 8.00. Med en kold vind fra øst, skulle vi klædes godt på for at holde varmen. Værterne fra Mollerup spillede rigtig godt og vandt fortjent samtlige kampe, så vi endte med et nederlag på 13-0. Dog tabte damesingle (Betina) først på hul 17 og foursome (Jette og Jan V) tabte på hul 18. Herresinglerne (Kent, Jon, Flemming L. og Danny) fik mere eller mindre store nederlag. 

Søndag tog vi imod Viborg på hjemmebanen i Nordvestjysk.

Holdet bestod her af Gunhild B., Henning B., Flemming L., Jon M. og Peter Nicolas i singler og Jette P. og Jan V. i foursome.
Solide sejre til Gunhild, Henning og Peter N. Der var nederlag til Jon og foursome. Flemming L. kæmpede en uafgjort hjem i sin kamp ved at vinde hul 18, som betød at vi samlet vandt 7-6 over Viborg.

Vi må nok også erkende som hold, at vi skal blive bedre spillende til næste spilleweekend i juni, hvis vi skal hente point mod Silkeborg (ude) og Mollerup (hjemme).

Kval-rækken Senior. 

3. spilleweekend:

Lørdag var en solbeskinnet bane i Nykøbing ramme om kampen i senior kval med Morsø.
Det blev en meget tæt affære, hvor Morsø desværre trak det længste strå med en sejr på 7-6. Lone Knudsen samt Jesper Dam/Betina Jansen vandt deres kampe sikkert, mens Svend Hagelskjær delte. Smalle nederlag på 2-1. 2-1 samt 1-0 til henholdsvis
Sigurd Skovborg, Preben Næsgaard samt Jan Ok Larsen rakte desværre ikke til sejren.
Søndag var sæsonens sidste kamp lagt på hjemmebane, hvor modstanderne hed Volstrup.
Efter en overbevisende indsats fra Jon Madsen (7-5), Lone Knudsen (7-5), Morten Hjaltelin (5-3) samt Johnny Walther (3-2) var sejren sikret. Kent Høje delte hans match mens Jesper / Betina måtte indkassere et nederlag til et stærkt spillende par fra Volstrup. Alt i alt blev det til en sejr på 9-4 og sæsonen endte med en placering som nummer 3 i kval-rækken.
Tak for alle der har bidraget til kampene igennem sæsonen :-) 

2. spilleweekend:
Trods et reduceret hold og derved bagud 2-0 inden kampstart lykkedes blev det alligevel til en sejr i lørdagens kamp ude mod Volstrup. På en solbeskinnet dag og en på en fin bane blev det til sejre til Jane Hagelskjær, Jon Madsen samt Foursome med Jesper Dam / Jane Sunesen. Der var desværre knedne nederlag til Kent Høje samt Steen Gjerulff. Samlet blev det til en sejr på 7-6. 
Denne fine bedrift skulle der følges op på søndagens kamp på hjemmebane, hvor modstanderne var Himmerland. Vores bane stod superskarpt og vejret var i helt i top. Det blev desværre til et knebent nederlag på 7-6 efter sejre til Jane Sunesen og Foursome med Jane & Svend Hagelskjær. Jesper Dam delte hans single mens Lars Hansen, Anders August og Jon Madsen måtte indkassere nederlag

1. spilleweekend:
Det nydannede Kval hold i Seniorrækken startede turneringen med en udebanekamp i Himmerland (new Course).

Matchen fik desværre en meget skidt start, da holdkaptajnen havde overset en flytning af spilletidspunkt, hvilket resulterede i at vores damesingle med Diana Koustrup blev diskvalificeret. Dermed var vi nede med 2-0 allerede fra start.
4. herresingle + 1. herresingle (Sigurd Skovborg / svend Hagelskjær) måtte desværre indkassere klare nederlag - men til gengæld sørgede 3. + 2. herresingle (Andres A Larsen og Jan Ok Larsen) med flotte sejre for at der var spænding om kapresultatet inden den afsluttende foursome. Her var Jesper Dam / Jane Sunesen oppe med 2 inden hul 16, men en stærk slutspurt fra Himmerland gjorde at matchen blev delt. Og dermed tabte vi desværre samlet 7.5 - 5.5.

Der var derfor lagt op til revanche i søndagens kamp mod Morsø og det blev til fulde indfriet med en sikker sejr på 10-3. Jane Sunesen, Kent Høje, Flemming Jørgensen samt foursome med Jesper Dam / Betina Johansen vandt sikker deres kampe, mens Morten H. Korsgaard delte sin match. Den eneste der måtte indkassere et nederlag var Johnny Walther.
Endnu en gang blev det understreget at vores hjemmebane er svær for alle vores modstandere og det vil helt sikkert resultere i endnu flere point i løbet af sæsonen.
Næste spilleweekend byder på udekamp mod Volstrup samt hjemmekamp mod Himmerland.