Der er mange, der ikke ved hvad det egentlig vil sige at gå til golf. Faktisk er det ikke meget anderledes end at dyrke håndbold og fodbold.

"En sport for livet"

Børn, der spiller golf, får styrket musklerne i arme, ryg og ben samtidig med, at de får trænet koordination og balance samt deres koncentrationsevne. Det er desuden god motion at gå på en kuperet golfbane.

Samtidig er golf en social sport, hvor man kommer hinanden ved og taler sammen. Derved kan golf være med til at styrke og udvikle den unge og give et godt selvværd. Golf styrker i øvrigt etisk adfærd, da man er sin egen dommer, ligesom golf fordrer god opførsel og hensyntagen til andre mennesker.

For mange er golf en sport for livet, der ydermere har den store fordel, at den kan dyrkes på tværs af alder og niveauer, hvilket gør golf til en genial familiesport.”

Træning

Der er som sagt træning 2 gange om ugen – tirsdag og onsdag kl. 17-19. Om tirsdagen er primært for nye juniorer og om onsdagen er det primært for de øvede juniorer. Har man lyst til at komme til træning både tirsdag og onsdag vil det være juniorudvalget der står for træningen den ene dag. Til træning lærer de unge både teori og praksis.

Teori omfatter spillets regler, hvordan man opfører sig når man spiller på bane, både overfor ens medspillere, men også overfor banen og naturen.

Den praktiske træning omfatter naturligvis alt vedrørende det at slå til bolden, men også en masse omkring kropsholdning, balance med mere.

Turneringer

Klubben har sin egen interne turnering som kaldes rangliste match. Denne turnering spilles hver fredag fra kl.16 - ca.18, hvor der hver den sidste fredag i måneden er fælles spisning bagefter. Udover denne match, deltager klubben i kredsturnering, hvor der spilles mod andre lokale klubber – igen på alle niveauer, samt andre turneringer for de lidt mere øvede spillere.

Sommerlejr og øvrige aktiviteter

Der er hvert år mulighed for at deltage i Golflejr, som er en sommerlejr på 4 dage. På sommerlejren er alle de unge samlet om golf på alle niveauer, og det er en fantastisk oplevelse for dem der deltager. Golflejren afholdes i starten af august hvert år. Udover golflejren afholdes der øvrige arrangementer.

Økonomi

Økonomi: Det koster 1.300 kroner at gå til golf i Nordvestjysk Golfklub. Hvis du er under 10 år og ikke har banetilladelse er det halv pris.

Den pris inkluderer træning 2 gange i ugen i perioden april – oktober deltagelse i lokalt klubturnering (ranglistematch) hver fredag, samt deltagelse i turneringer med andre klubber, samt fri afbenyttelse af alle Nordvestjysk Golfklub´s baner.

Vi glæder os til at se Jer i Nordvestjysk Golfklub

Hygge i klubhuset

Driving range