I gang med Golf

Golf er oplevelser og udfordringer på mange niveauer. 

  • Når du spiller golf i Nordvestjysk Golfklub, er du garanteret store naturmæssige oplevelser. Banens placering midt i Nationalpark Thy er unik, og du er midt ude i naturen, når du spiller.
  • At spille golf giver god motion - også næsten uden at du lægger mærke til det.
  • Golf giver dig mulighed for møde og spille med andre på tværs af køn, alder og spillemæssigt niveau. 
  • Golf er en sport, som kan dyrkes på alle niveauer, uanset om du er vild med konkurrence eller ej.

Hvis du gerne vil prøve, om golf er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Anders Heegaard (se kontaktinformationer nedenfor), som vil kunne fortælle dig meget mere om dine muligheder.

Åben Golfbane

Har du lyst til at snuse til golf? Søndagene den 21. og 28. marts har du mulighed for at prøve kræfter med sporten. Kom kl. 10 og få introduktion til spillet. Efterfølgende spiller vi golf sammen på vores flotte bane. Dagen vare til ca. 15. Tilmelding til Michael Bager (se nedenfor).

Prøvemedlemsskab

Hvis du får lyst til at undersøge, om det er noget for dig, kan du tegne et prøvemedlemskab.

 

Oplev allerede nu, hvad der venter dig af flot natur og spændende udfordringer ved at spille golf i Nordvestjysk Golfklub Klik her

 

 

Begynd på golf i Nordvestjysk Golfklub

Er 2021 året hvor du vil starte på golf? Mandag den 29. marts 2021 kl. 19.00 er der introduktion og tilmelding til forløbet. Lær mere om begynderforløbet. 

Det er et optimalt tidspunkt at starte på golf om foråret, for du får en lang spilleperiode inden vinteren kommer, idet dette begynderforløb slutter i slutningen af maj.

Har du lyst til at prøve, om golf også er noget for dig - kan du kontakte:

Michael Bager

Fmd. begynder- og ungdomsudvalg
michbager@gmail.com
60 60 76 30