Golfring Vest

Bestyrelserne i de fire klubber har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle fire baner.
Ordningen fortsætter i 2017. Alle, der har betalt i 2016, kan spille frem til den 31. december 2016.
Vil du spille den 1. januar eller senere i det nye år, skal du indbetale
Kr. 600,- på konto 9090 0505622359 (nyt kontonummer forhold til 2016.)
Husk at skrive dit DGU-nummer – eks. 29-1234. Når vi har modtaget betaling, registreres det i Golfbox, og du kan spille. Du får ikke noget bagmærke eller andet bevis.
Men hvis du tilmelder dig inden den 31. marts, får du et rabathæfte til udvalgte sponsorer til en værdi af ca. 500 kr.
Formålet med samarbejdet er:
  • At tilbyde et medlemsgode, hvor golfspillere for et beskedent merkontingent kan forøge deres spilleret fra en til fire baner
  • At sikre, at de deltagende medlemmer, altid har nemt ved at finde en nærliggende bane uden merudgift, når hjemmebanen er optaget af matcher, turneringer eller andre aktiviteter
  • At fastholde medlemmer samt tiltrække ny medlemmer til klubberne
Ordningen gælder for alle medlemmer med fulde medlemsrettigheder. Man kan således ikke erhverve fritspilskort, hvis man er flexmedlem, langdistance- eller nabomedlem.
For de medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig fritspilsordningen, har alle tre golfklubber fortsat green fee aftaler med hinanden.
Tilbuddet er et tilkøb til det årlige kontingent.