JUNIOR

Hvorfor gå til golf?

Der er mange, der ikke ved hvad det egentlig vil sige at gå til golf. Faktisk er det ikke meget anderledes end at dyrke håndbold og fodbold.

"En sport for livet"

Børn, der spiller golf, får styrket musklerne i arme, ryg og ben samtidig med, at de får trænet koordination og balance samt deres koncentrationsevne. Det er desuden god motion at gå på en kuperet golfbane.

Samtidig er golf en social sport, hvor man kommer hinanden ved og taler sammen. Derved kan golf være med til at styrke og udvikle den unge og give et godt selvværd. Golf styrker i øvrigt etisk adfærd, da man er sin egen dommer, ligesom golf fordrer god opførsel og hensyntagen til andre mennesker.

For mange er golf en sport for livet, der ydermere har den store fordel, at den kan dyrkes på tværs af alder og niveauer, hvilket gør golf til en genial familiesport.”

Økonomi

Økonomi: 
Se kontingentsatser her

Den pris inkluderer træning i perioden april – oktober deltagelse i lokalt klubturnering (ranglistematch) hver fredag, samt deltagelse i turneringer med andre klubber, samt fri afbenyttelse af alle Nordvestjysk Golfklubs baner.

Vi glæder os til at se Jer i Nordvestjysk Golfklub.

Juniortræning

Der er træning onsdag kl. 17-19. Til træning lærer de unge både teori og praksis.

Teori omfatter spillets regler, hvordan man opfører sig når man spiller på bane, både overfor ens medspillere, men også overfor banen og naturen.

Den praktiske træning omfatter naturligvis alt vedrørende det at slå til bolden, men også en masse omkring kropsholdning, balance med mere.

Turneringer

Klubben har sin egen interne turnering som kaldes rangliste match. Denne turnering spilles den sidste fredag i hver måned, hvor der der er fælles spisning bagefter. Udover denne match, deltager klubben i kredsturnering, hvor der spilles mod andre lokale klubber – igen på alle niveauer, samt andre turneringer for de lidt mere øvede spillere.

Sommerlejr

Der er hvert år mulighed for at deltage i Golflejr, som er en sommerlejr på 4 dage. På sommerlejren er alle de unge samlet om golf på alle niveauer, og det er en fantastisk oplevelse for dem der deltager. Golflejren afholdes i starten af august hvert år. Udover golflejren afholdes der øvrige arrangementer..

Scroll to Top