Banen

Korthulsbanen

Klitmøllerbanen

Vores korthulsbane er beliggende ca. 2 km fra klubhuset i retning mod Klitmøller.

Banen består af 6 huller, hvoraf 4 er par 3 huller, og 2 er par 4 huller. Tee-off på alle huller sker fra udslagsmåtter.

De enkelte huller er omkranset af rough bestående af græs, lyng og bjergfyr.

Scorekort for Klitmøllerbanen (findes i klubhuset)
Udskriv nedenstående eller brug GLFR

Medlemmer kan frit/gratis benytte Klitmøllerbanen.
Greenfee udgør for seniorer 100 kr, for juniorer 50 kr. Greenfee dækker for spil hele dagen, samt for adgang til klubbens øvrige træningsfaciliteter. Greenfee indløses i klubhuset og den regelmæssige baneservice påser, at såvel medlemmer som gæster medbringer synligt bevis for adgang til spil på banen.

Korthulsbanen benyttes hovedsageligt af vores prøvemedlemmer samt af gæster, der vil prøve golfspillet – uden fuldt medlemsskab.

Banen er beliggende i fredet område, hvilket sætter begrænsninger på klubbens muligheder for vedligeholdelse. Banen kan i det tidlige forår samt i regnfulde perioder stå delvist under vand.

Der forefindes bænke, borde mv. hvor en tiltrængt pause kan nydes under runderne,  ligesom en medbragt madkurv ikke er at foragte.

Banen betragtes generelt som svær, og det tilrådes at medbringe god en forsyning af bolde såfremt man har en af de dage, hvor ikke alle udslag “sidder” som tilsigtet.

Scroll to Top