Regionsgolf

Regionsgolf - er et samarbejde mellem golfklubber i hele Danmark. Hjemmeside kan findes her

Seneste nyt:

Nu er de indledende runder for foråret 2022 i ABCD-rækkerne spillet og alle NVG's hold har vundet deres puljer.

A var i pulje med Holstebro og vandt begge sine kampe. A-holdet fortsætter til 8-delsfinalen og skal spille mod Silkeborg i Lemvig den 8. august.

B var i pulje med Skive, Sydthy og Lemvig. NVG var á point med Skive, men forskellen mellem vundne og tabte huller var i NVG's favør. B-holdet skal i 8-delsfinalen spille mod Aarhus Aadal i Holstebro den 8. august.

C var i pulje med Skive, Lemvig og Sydthy og vandt overlegent 5/6 kampe. C-holdet skal til Viborg og spille mod Ebeltoft også den 8. august.

D var i pulje med Øland, Sebber Kloster og Blokhus og næsten traditionen tro vandt de alle kampe 6/6. D-holdet fortsætter succesen i Jammerbugt mod Mariagerfjord. Her handler det om kvartfinalen den 15. august.

Veteran B spillede mod Hjarbæk, Sebber Kloster og Aars. Holdet vandt 2 kampe og tabte 4, hvilket gav en 3. plads

Superveteran A var i pulje med Rold, Sæby og Sindal. De vandt 4 kampe og tabte 2 og vandt dermed puljen. Det betyder, de går videre til slutspillet den 8. august og skal spille mod Holstebro i Aalborg.

Superveteran B var i pulje med Brønderslev, Hjørring og Aabybro. De vandt 4 kampe og tabte 2, hvilket rakte til en 2. plads i puljen.

 

*** Se alle resultater for alle NVG hold her: ABCDVeteran

 

 

Bruttoholdene til 2022

 

ABCD hold:

Første navn er kaptajnen.

A-hold hcp. min. 4,5: Svend Hagelskjær

 

 B-hold hcp. min. 13: Anders T Nielsen 

C-holdet hcp. min. 18 : Ole Mygind 

D-holdet hcp. min. 23,5: Ernst Kristiansen 

 

 

Senior, Veteran og Super Veteran hold:

For at deltage i turneringerne skal deltagerne kræve følgende alderskriterier:

  • Senior, - fylder 50 år i kalenderåret
  • Veteran, - fylder 60 år i kalenderåret
  • Superveteran, - fylder 70 år i kalenderåret

-------------------------------------

Veteran-B holdet VB2 : Anders Josef Jensen, Keld Tølbøl, Michael Bager, Anders Jensen, Thora Jensen, Susanne Bager.

Veteran-C holdet : Peter Homann, Per G. Thomsen, Jytte Kaasgaard, Hanne Jensen, Per Pedersen, Jan Hedegaard, Bo H. Hansen og Ole Klitgaard.

Super  Veteran-A holdet SVA1 : Peter Kongsgaard, Thorkild Agesen, Erik Larsen, Karin Agesen, Gerda Andersen, Helge Yde og Gunnar Bak Jensen.

 Super  Veteran-B holdet SVB1 : Ejgil Nielsen, Willy Jensen, Peter Vittrup, Ellen Haugaard Nielsen, Astrid Vangsgaard, Ole Olesen og Erik Jespersen.

Tidligere år

Information

Regionsgolf A,B,C, og D / senior, veteran og superveteran er holdturneringer. Hvert hold består af 1 damesingle, 3 herresingler og en mixed foursome. Der spilles hulspil, - altså fleste vundne huller vinder matchen og selvfølgelig, -flest vundne matcher vinder holdmatchen.
Der er typisk fire klubber med i hver pulje og puljevinderne går videre til de afsluttende runder.

ABCD :
A hcp. min. 4,5, B hcp. min. 13, C hcp. min. 18 og D hcp. min. 23,5, er, som det fremgår, inddelt i rækker efter handicap. Der spilles mandage. Spillernes handicap om fredagen er afgørende for, om spillerne er spilleberettiget i en given række i den efterfølgende uge. Holdene sættes af kaptajnerne.

Holdene bør så vidt muligt udtages med udgangspunkt i laveste handicap for hver gruppe.


Senior,
 Veteran og Superveteran er hold baseret på alder. Der spilles fortrinsvis på fredage. Man tilmelder sig typisk i december måned ved at skrive sig på listerne i klubhuset. I januar sættes holdene af kaptajner og klubkoordinator

Holdene bør så vidt muligt udtages med udgangspunkt i laveste handicap for hver gruppe.

 

*** Sæt dig ind i reglerne! Forskellen mellem hulspil og slagspil kan læses i disse 2 pjecer:

 

 

Til holdkaptajner:

Her kan I finde info om Jeres rolle samt indberetningsskemaer

 

 

Hvorfor er Regionsgolf så populær blandt spillerne?

1) Man er i pulje med 3 andre klubber. 2) Da der både spilles ude og hjemme, får man mulighed for at spille på andre spændende baner (ingen greenfee). 3) Matchformen hulspil er meget spændende, idet et meget dårligt spillet hul kun har betydning for netop det hul. 4) Stemningen mellem spillerne er normalt altid i top og skulle du tabe matchen, så trøst dig – vinderen bør altid give en øl.

Efter matchen samles alle til en let anretning og det er ikke kedeligt.

Omkostninger: Hvis du vinder, skal du af med en øl. Anretningen koster oftest 80,- kr. Hvis du er interesseret, så kontakt de enkelte holdkaptajner og skulle der være problemer med kørsel, så finder vi altid en løsning. Specielt til DAMERNE – hold jer nu ikke tilbage.